Twee watersportprogramma's binnenkort op RTL4 

http://Promotiefoto%20van%20Nederland%20Watersportland.%20Een%20dronefoto%20van%20een%20boot%20die%20met%20veel%20snelheid%20over%20het%20water%20vaart.
22 maart 2024  Laatste update: 15 maart 2024

Dat Nederland een écht watersportland is bleek deze maand weer, toen maar liefst twee nieuwe watersportprogramma’s aangekondigd werden. 

De Wereld van de Watersport

Afgelopen twee jaar werd van het HISWA-RECRON project ‘Welkom op het Water’, twee tv-seizoenen uitgezonden op SBS6. Seizoen 3 zal verhuizen naar RTL4 met een nieuw format en een nieuwe naam: ‘De Wereld van de Watersport’.  

In het programma wordt voor een breed publiek de watersportwereld belicht en worden mensen geënthousiasmeerd om het water op te gaan. Enkele onderwerpen die belicht zullen worden is elektrisch varen/ duurzaamheid, toeleveranciers en het varen van de Elfstedentocht.  

HISWA-RECRON geeft aan dat geïnteresseerde watersportbedrijven zich kunnen aanmelden om deel te nemen aan het programma. 

Nederland Watersportland

BootAanBoot kondigde deze maand een nieuw tv-programma aan genaamd ‘’Nederland Watersportland’. Het programma zal vanaf 19 mei 2024 te zien zijn op RTL4. 

Het programma is verwant aan het RTL4-programma ‘Rock De Boot’ waarin duurzame sloepen, zoals bijvoorbeeld 3D-geprinte sloepen van gerecycled plastic, centraal stonden.  

Het nieuwe programma wordt omschreven als een verbreding van de blik met als uitgangspunt een “watersport tv-magazine”. Alles wat je tegenkomt op het water en de Nederlandse meest populaire vaargebieden komt aan bod.  

Nederland Watersportland zal gepresenteerd worden door Arno Raymakers. Hij neemt de kijker mee op deze nautische avonturen. 

© Foto boven via BootAanBoot 

Vorig artikel Volgend artikel