Nieuwe campagnemanager Varen doe je Samen! 

http://Foto%20van%20Leon%20Hoogsteen.%20Hij%20ondertekend%20zijn%20contract.%20Op%20de%20tafel%20ligt%20een%20Varen%20doe%20je%20Samen!%20vlag%20en%20vaarbewaarkaart.
11 april 2024  Laatste update: 09 april 2024

Vanaf 1 september 2024 start Leon Hoogsteen als campagnemanager Varen doe je Samen! en communicatieadviseur bij Waterrecreatie Nederland. 

Momenteel werkt Leon bij het Fietsplatform als project- en communicatiemanager. Hij heeft veel ervaring op gebied van communicatie, van strategisch tot online. Daarnaast heeft hij ook ruime ervaring  als schipper en opleider. Als campagnemanager VDJS zal hij zijn kennis en ervaring op het gebied van communicatie en varen de komende jaren inzetten samen met het VDJS team en partners. Hij zal ook bijdragen aan de strategische communicatie van onze andere projecten. 

Vanaf 1 september start hij officieel in zijn functie, maar hij zal vanaf juni wel al her en der aanwezig zijn om alvast kennis te maken met zijn nieuwe rol en het waterrecreatienetwerk.  

Carlijn van Leeuwen, de huidige campagnemanager VDJS, blijft bij ons team en zal haar campagnetaken van Varen doe je Samen! overdragen aan Leon. Carlijn wordt de programma- en campagnemanager voor het project Duurzame Waterrecreatie.

Vorig artikel Volgend artikel