De 75 mooiste vaarplekjes van Nederland 

http://pagina%20over%20Breda%20van%20het%20boek%2075%20mooiste%20vaarplekjes%20in%20Nederland
17 mei 2024  Laatste update: 28 mei 2024

In het recent verschenen boek ‘De 75 mooiste vaarplekjes van Nederland’ delen watersporters wat hun favoriete vaarplekjes zijn. Het boek is samengesteld door Klaas Wiersma. 

Voor mooie ankerplekken, havens en steigers hoeft niet ver gereisd te worden. De vele mooie vaarplekken in Nederland voor zeilers én motorbootvaarders zijn in dit boek in kaart gebracht, aangevuld met fotografie en informatie, inclusief gps-locatie, waterdieptes en vaarroutes.  

Met bijdragen van onder meer Geert Dijks, directeur HISWA-RECRON en Arno van Gerven, directeur Watersportverbond en beide bestuurslid van Waterrecreatie Nederland. Samen met de bijdragen van andere liefhebbers van waterrecreatie, is ‘De 75 mooiste vaarplekjes van Nederland’ een praktische gids met nuttige vaarinformatie en tips. 

Bekijk het boek op de website van de uitgever. 

© Foto boven: pagina uit ‘De 75 mooiste vaarplekjes van Nederland’ 

 

Vorig artikel Volgend artikel
Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter